PR for Geeks

Najavljujemo vam trening pod nazivom PR za Geekove, koji će se održati u MIC Varaždin 23.3.2010., pod vodstvom Domagoja Pavlešića

Što, gdje, kada, kako? Naravno, kod nas u Microsoft Innovation Centru 23. ožujka 2010. godine! Trening je namijenjen svim malim tvrtkama koje ne mogu izdvojiti potreban novac za promociju svog poslovanja odnosno marketing, te onima koji shvaćaju važnost komunikacije s novinarima i javnošću. Posao ne mora trpiti manjak sredstava. Sve što je potrebno jest posjetiti trening te naučiti kako iskoristiti sve dostupne medije kako bi se privukli novi odnosno zadržali postojeći kupci i korisnici. Većina poslovnih tvrtki ne pridaje dovoljno pažnje svim oblicima odnosno načinima na koji se mogu promovirati te sada kod nas možete naučiti kako to promijeniti. Na treningu će biti prikazan niz trikova i ideja koji se mogu iskoristiti u unapređenju odnosa s novinarima, a ujedno i javnošću. Trening će obuhvatiti uvodo PR-u, što su odnosi s javnošću, objave za medije, suradnja s novinarima, plasiranje informacija u javnost, korištenje Interneta kao komunikacijskog kanala te organizacija događaja. Za pristup treningu nije vam potrebno nikakvo predznanje.

Polaznike treninga će svemu tome podučiti Domagoj Pavlešić, iz tvrtke Web-ideja d.o.o.. Primaran mu je posao razvoj web rješenja, a ujedno se bavi i IT novinarstvom (piše za Bug i Mrežu). Napisao je i stotine reportaža, stručnih članaka, intervjua i tekstova, a sad svoje znanje dolazi podijeliti i s polaznicima ovog treninga.

Redovne prijave za sudjelovanje izvode se putem MS Events portala: MS EVENTS: PR for Geeks

Specijalne pogodnosti za naše čitatelje

Redovna cijena treninga je 800 kn + PDV (984,00 kn). No, našim čitateljima nudimo nekoliko posebnih pogodnosti:

– posebnu ponudu uz cijenu od 550 kn + PDV, ili
– akciju za “parove” (plaćanjem jedne pune kotizacije, drugu dobivate GRATIS).

Kako biste iskoristili ovu pogodnost, molimo vas da se prijavite na e-mail v-markod@microsoft.com, te uz svoje podatke naznačite ključnu riječ PR4GEEKS, i koju od dvije navedene pogodnosti želite iskoristiti.

 Twitter giveaway

A za naše Twitter followere (@micvz) imamo i poklon – jedan besplatni vaučer za trening „PR za geekove“. Sve što trebate učiniti jest da na Twitter, uz hashtag #PR4Geeks pošaljete fotku koja je dokaz da ste baš vi taj geek / geekette i da baš vi zaslužujete ovaj trening besplatno.

Rok je četvrtak, 18.ožujka do 23:59 navečer, a dobitnika vaučera objavljujemo u petak ujutro. Sretno!

Zahvaljujemo @sminkerica_com na doprinosu ovom članku, te na osmišljavanju i provođenju nagradne akcije!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: