Dani poduzetništva 2009

 
  clip_image002

Microsoft po drugi puta organizira Dane poduzetništva za studente i poduzetnike u Hrvatskoj, radi promicanja poduzetničkih mogućnosti i vrijednosti. Dani poduzetništva će se održati u gradu Varaždinu i započeti Forumom, koji će se održati u utorak, 17. studenog 2009. godine, s početkom u 10:00 sati, u konferencijskoj dvorani Tehnološkog Parka Varaždin, Zagrebačka 94, Varaždin.

Skup se organizira u sklopu Globalnog Tjedna Poduzetništva – GEW (Global Entrepreneurship Week) – koji će se od 16. do 22. studenog održati u preko 75 zemalja diljem svijeta i u kojem će brojne globalne tvrtke, organizacije, institucije, udruge i pojedinci iskazati podršku budućim i novim poduzetnicima te postojećim i novootvorenim malim i srednje velikim tvrtkama.

Dani poduzetništva osmišljeni su kao dvodnevni niz događaja u sklopu kojeg ćemo vam predstaviti EU Grants Advisor program (EUGA), partnerstvo koje Microsoft vodi s malim i srednje velikim tvrtkama (SME) te lokalnim i regionalnim državnim upravama kako bi olakšao razumijevanje i mogućnosti financiranja Europske unije na međunarodnoj, nacionalnoj i regionalnoj razini. Ovaj program posvećen je informiranju o financijskim potporama Europske unije i olakšavanju postupka podnošenja zahtjeva zainteresiranim tvrtkama.

Program EU Grants Advisor (EUGA) dokazuje Microsoftovu spremnost na ulaganje i poticanje ekonomskog razvoja i pomoći malim i srednje velikim tvrtkama, da ostvare svoje potencijale pomoću tehnologije. Pomoć razvoju malih i srednje velikih tvrtki vrlo je važna za Microsoft jer upravo su one te koje potiču razvoj i inovativnost u europskim i svjetskim gospodarstvima. Uz primjere lokalnih poduzetnika, predstavit će se praktični programi i resursi koji stoje na raspolaganju mladim poduzetnicima kako bi čim bolje razvili svoje poduzetničke vještine i buduće poslovanje.

Više informacija pronađite na MIC Facebook grupi, ili u Microsoft Innovation Centru Varaždin.

One Response to Dani poduzetništva 2009

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Nikola Krajačić, XicaTv and Marko Drenovacki, Martin Štokić. Martin Štokić said: Dani poduzetništva 2009 u Varaždinu: http://bit.ly/4gI6H (via @micvz) […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: